GameWorld - Νέα και απόψεις για τα video games

Το GameWorld είναι μια ιστοσελίδα ενημέρωσης για ό,τι αφορά τα νέα video games.
Οι συντάκτες οι οποίοι γράφουν στη σελίδα φροντίζουν να κάνουν αναλυτικές κριτικές (reviews) για τα νέα παιχνίδια που κυκλοφορούν, αναφέροντας πάντα τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία τους και δίνοντας τη βαθμολογία που πιστεύουν πως αντιστοιχεί στο κάθε παιχνίδι.

Η ιστοσελίδα ασχολείται με παιχνίδια που κυκλοφορούν σε PC, επιτραπέζιες κονσόλες (PS3, Xbox 360), φορητές κονσόλες (PSP) αλλά και πλατφόρμες στις οποίες ανήκουν τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα.

Εκτός από τα reviews, υπάρχουν και τα previews, άρθρα στα οποία αναφέρονται πληροφορίες για κάθε παιχνίδι πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Αυτές οι πληροφορίες έχουν να κάνουν με το σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, πότε θα κυκλοφορήσει, τι είδους παιχνίδι θα είναι κ.λπ. και γίνεται προσπάθεια ώστε να είναι όσο πιο έγκυρες γίνεται, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς τα πράγματα στο χώρο των video games αλλάζουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Παράλληλα, η σελίδα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να συζητήσουν και να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους μέσω του Forum, στο οποίο φιλοξενούνται συζητήσεις όχι μόνο για τα video games, μα και για άλλα θέματα, όπως η τεχνολογία γενικότερα, ο αθλητισμός, η μουσική κ.ά.

Έχει κι άλλα ενδιαφέροντα θέματα και κατηγορίες, όπως οι Διαγωνισμοί, οι Συνεντεύξεις, τα Downloads και η σελίδα "Λεξικό", η οποία περιέχει τη σημασία διαφόρων όρων που χρησιμοποιούνται στα παιχνίδια.

Link: www.gameworld.gr